/

VM 2017 Resultater: En omfattende guide

Introduktion til VM 2017 Resultater

VM 2017 var en af de mest spændende og populære fodboldturneringer nogensinde. Millioner af mennesker fra hele verden fulgte med i kampene og holdene kæmpede hårdt for at vinde mesterskabet. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i VM 2017 resultater og give dig en detaljeret oversigt over, hvad der skete under turneringen.

Hvad er VM 2017?

VM 2017, også kendt som FIFA Confederations Cup 2017, var en international fodboldturnering arrangeret af FIFA. Turneringen blev afholdt som en opvarmning til VM 2018 og havde deltagelse af otte hold fra hele verden.

Hvor og hvornår blev VM 2017 afholdt?

VM 2017 blev afholdt i Rusland fra den 17. juni til den 2. juli 2017. Kampe blev spillet på fire forskellige stadioner i fire forskellige byer: Saint Petersburg, Kazan, Sochi og Moscow.

VM 2017 Resultater: En oversigt

VM 2017 var opdelt i to faser: gruppespillet og opløbet mod finalen. Lad os se nærmere på begge faser og de resultater, der blev opnået.

Gruppespillet

I gruppespillet blev de otte hold opdelt i to grupper med fire hold i hver. Holdene spillede en gang mod hinanden, og de to bedste hold fra hver gruppe gik videre til opløbet mod finalen.

Opløbet mod finalen

Efter gruppespillet blev afsluttet, gik de fire bedste hold videre til opløbet mod finalen. Dette inkluderede ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og selvfølgelig finalen.

VM 2017 Resultater: Gruppespillet

I gruppespillet blev holdene opdelt i fire grupper: Gruppe A, Gruppe B, Gruppe C og Gruppe D. Lad os se nærmere på resultaterne i hver gruppe.

Gruppe A

I Gruppe A deltog Rusland, New Zealand, Portugal og Mexico. Efter tre kampe blev Portugal og Mexico de to hold, der gik videre til opløbet mod finalen.

Gruppe B

I Gruppe B deltog Tyskland, Australien, Chile og Cameroon. Tyskland og Chile gik videre til opløbet mod finalen efter tre kampe.

Gruppe C

I Gruppe C deltog Chile, Australien, Tyskland og Cameroon. Tyskland og Chile gik videre til opløbet mod finalen efter tre kampe.

Gruppe D

I Gruppe D deltog Portugal, Mexico, Rusland og New Zealand. Portugal og Mexico gik videre til opløbet mod finalen efter tre kampe.

VM 2017 Resultater: Opløbet mod finalen

Efter gruppespillet gik de otte bedste hold videre til opløbet mod finalen. Lad os se nærmere på resultaterne i hver fase af opløbet mod finalen.

Ottendedelsfinaler

I ottendedelsfinalerne blev holdene parret op, og de fire vindere gik videre til kvartfinalerne. De otte hold, der deltog i ottendedelsfinalerne, var Portugal, Mexico, Tyskland, Chile, Australien, Cameroon, Rusland og New Zealand.

Kvartfinaler

I kvartfinalerne blev de fire vindere fra ottendedelsfinalerne parret op, og de to vindere gik videre til semifinalerne. De fire hold, der deltog i kvartfinalerne, var Portugal, Chile, Tyskland og Mexico.

Semifinaler

I semifinalerne blev de to vindere fra kvartfinalerne parret op, og de to vindere gik videre til finalen. De to hold, der deltog i semifinalerne, var Portugal, Chile, Tyskland og Mexico.

Finale

I finalen stod Portugal over for Chile. Efter en spændende kamp endte det 0-0 efter ordinær tid og forlænget spilletid. Portugal vandt til sidst 3-0 i straffesparkskonkurrencen og blev kåret som vinder af VM 2017.

VM 2017 Resultater: Vinderen

Hvem vandt VM 2017?

Portugal vandt VM 2017 efter at have besejret Chile i finalen.

Finalens resultat

Finalen mellem Portugal og Chile endte 0-0 efter ordinær tid og forlænget spilletid. Portugal vandt 3-0 i straffesparkskonkurrencen og sikrede sig sejren.

VM 2017 Resultater: Statistikker og bemærkelsesværdige præstationer

Topscorere

Den førende målscorer i VM 2017 var Timo Werner fra Tyskland med 3 mål.

Assistkongen

Den mest assisterende spiller i VM 2017 var Alexis Sanchez fra Chile med 3 assists.

Bedste målmand

Den bedste målmand i VM 2017 var Claudio Bravo fra Chile med flere afgørende redninger i turneringen.

Fair Play-prisen

Fair Play-prisen blev tildelt Tyskland for deres fair spil og sportsånd under VM 2017.

VM 2017 Resultater: Reaktioner og højdepunkter

Spillernes reaktioner

Efter finalen udtrykte spillerne fra både Portugal og Chile deres skuffelse og stolthed over deres præstationer i turneringen.

De mest mindeværdige øjeblikke

Nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i VM 2017 inkluderer Portugals sejr i straffesparkskonkurrencen i finalen, Timo Werners målrekord og Claudio Bravos fantastiske redninger.

VM 2017 Resultater: Konklusion

Sammenfatning af VM 2017 resultater

VM 2017 var en spændende turnering med mange fantastiske kampe og bemærkelsesværdige præstationer. Portugal blev kåret som vinder af turneringen efter at have besejret Chile i finalen.

Indflydelse på fremtidige turneringer

VM 2017 har haft en stor indflydelse på fremtidige turneringer og har bidraget til at øge interessen for international fodbold. Det har også givet spillere og hold mulighed for at vise deres talent og konkurrere på det højeste niveau.

Post Tags: